این اداره با خنثی کردن سیستم بالای جیره غذایی به نفع یک استراتژی که آن را ” سرباز درخواستشده ، سرباز و سرباز تایید کرد ” واکنش نشان داد .
دانشمندان غذا شروع به پیروی از سربازان در این زمینه کردند ، نه اینکه فقط از آنها بپرسند که دوست دارند و از آنها بدشان میآید، بلکه برای کاوش در زباله و دیدن آنچه که سربازان در واقع میخوردند .
اندکی پس از آن ، حداقل خدمات عمومی - از جمله ” نان و نان مرغ ” و یک بسته گوشت گاو که سربازان آن را ” چهار انگشت مرگ ” مینامیدند ، قلاب را گرفتند . این اداره همچنین از بستههای رنگین کمانی از آبنباتهای جادویی که در برخی از بستهها قرار داشت ، خلاص شدند : آبنباتها که به خوبی در آزمونهای مزه قرار گرفتند ، اما بسیاری از تفنگداران آنها را بخت بد میدانند و از خوردن آنها امتناع کردند .
با لیزا Lerer برای امور سیاسی امضا کنید .
بر روی افرادی که در حال شکلگیری مجدد سیاست ما هستند، توجه میشود . مکالمهای با رای دهندگان در سراسر کشور . و یک دست راهنمایی از طریق چرخه اخبار بیپایان ، به شما میگوید که چیزی که واقعا ً نیاز دارید بدانید .
این اداره برای جا دادن یک نیروی کاملا ً متنوع و مبارزه با آنچه که ارتش خستگی منو نامید ، تعداد گونههای M.R.E. را دو برابر کرد و entrees مانند مرغ تایلندی و tortellini گیاهی را اضافه کرد .
اما وقتی ارتش سربازان را در مورد آنچه واقعا ً میخواستند ، مورد بررسی قرار داد ، پاسخ اول همیشه یکسان بود .
میشل ریچاردسون ، یکی از کارشناسان ارشد مواد غذایی ارتش ، گفت : ” همه آنها پیتزا و آبجو میخواستند . ما نمیتوانستیم آبجو به آنها بدهیم . اما پیتزا ؟ من یک چالش را دوست دارم .”
همانطور که همیشه پیتزا در آمریکا وجود دارد ، به سختی می توان آن را به عنوان یک سهمیه میدان کامل کرد . پوسته را بیش از حد خشک کنید و آن را مرطوب کنید ؛ بیش از حد مرطوب است و در کیسه مرطوب است . سالها طول کشید تا یک نان نرم و پایدار با مقدار درست رطوبت ایجاد شود ، و با ترکیبی از صمغ ، روغن ، قند و تماس گلیسرول به دام بیفتد .
جوانا گراهام ، یک غذای ارتش در آزمایشگاه Natick ، دستور پخت پیتزا را برای استفاده در تسهیلات غذاخوری پایه آزمایش کرد که در آن میتواند به تازگی پخته شود . یک نسخه مربوط به سهمیه پیتزا ، سالها آزمایش و خطا در آزمایشگاه را به همراه داشت .
اعتبار
Kayana Szymczak برای نیویورکتایمز
جوانا گراهام ، یک غذای ارتش در آزمایشگاه Natick ، دستور پخت پیتزا را برای استفاده در تسهیلات غذاخوری پایه آزمایش کرد که در آن میتواند به تازگی پخته شود . یک نسخه مربوط به سهمیه پیتزا ، سالها آزمایش و خطا در develop.Cred itKayana برای نیویورکتایمز را به همراه داشت .
اضافه کردن پنیر ، سس و گوشت باعث ایجاد سیلی از مشکلات جدید شد . رطوبت از یک جز به فرد دیگر کوچ میکند و سس را خشک میکند و پوسته را به حریره گندم تبدیل میکند . اکسیژن که در ساختار سوراخ نان پنهان میشود ، پنیر را قهوهای و rancid pepperoni میکند . ( همین مساله در نهایت تلاش این اداره برای ساخت ساندویچ کره بادامزمینی و ژله را کاهش داد) .
دانشمندان غذا خوردن پنیر ، نان و سس پیتزا را تا زمانی که همگی دارای سطح رطوبت و PH مشابه بودند ، حفظ کردند تا آنها با یکدیگر تعامل نداشته باشند و خراب نشوند . و برای مبارزه با اکسیداسیون ، یک بسته کوچک آهن به کیسه موم شده اضافه کرد که هر اکسیژن آزاد را وصل میکند .
زمانی که یک برش داشتند که به مدت شش ماه در انبار در دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت ثابت بماند ، زمان تست مزه بود .
خانم ریچاردسون گفت : ” در مقیاس ما ساعت هفت بود . نه تا از همه . من فکر میکنم که مسی و & M یک هشتم میشود .”
این برش به تولید گذاشته شد و در سال جاری به عنوان M.R.E. شماره ۲۳ در یک کیف قهوهای همراه با blueberry cobbler ، یک کلوچه شکلاتی پودر ، یک کلوچه دو سر ، و breadsticks ایتالیایی با پنیر jalapeno پخش شد .
پس چگونه طعم پیتزا ، واقعا ؟
منبع سایت سربازی